Retourneren

Bedenktijd/retour

Het kan wel eens voorkomen dat u een bestelling retour wilt sturen. Wellicht omdat het product toch niet bevalt of misschien is er een andere reden is waarom u de bestelling toch niet zou willen hebben. Wat de reden ook is, u heeft het recht uw bestelling tot 14 dagen na ontvangst te annuleren. Dit is niet van toepassing op onze afgeprijsde artikelen en onze outlet producten.

U krijgt het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd. Enkel de kosten voor retour van u thuis naar de webwinkel zijn voor eigen rekening. Deze kosten bedragen circa 7,25 per pakket, raadpleeg voor de exacte tarieven de website van uw vervoerder. Wilt u graag een product retourneren dan kunt u hiervoor gebruikmaken van het retourformulier welke is meegeleverd bij uw bestelde product of contact met ons opnemen via info@mizzhome.nl

Mocht het product beschadigd of de verpakking meer beschadigd zijn dan nodig is om het product te proberen, dan kunnen we deze waardevermindering van het product aan u doorberekenen. Behandel het product dus met zorg en zorg ervoor dat deze bij een retour goed verpakt is.

Graag meer weten over bedenktijd/ retourneren? Lees hier de algemene voorwaarden

Product ruilen?

Wilt u uw product ruilen? Dat is helemaal geen probleem. U kunt hiervoor gebruik maken van het retourformulier die meegeleverd is bij uw bestelde product of contact opnemen met info@mizzhome.nl. Wel draagt u zelf de kosten voor terugzending van het product.